Divadlo na Zábradlí – Theatre Foyer Reconstruction

09/2016–10/2017

Client:
Hlavní město Praha
Designer:
Tichý & Kolářová, s.r.o.
Contractor:
Subterra a.s.

The main goal of the construction works was to build in a new foyer area in the interior courtyard. In the original building we built in a hall which serves for meetings and refreshments during breaks and we also modernized other visitors' premises. A new foyer area was created by the roofing of the courtyard. The roofing consists of an external steel structure with a glass lining. A spacious staircase leads to the spacious gallery. Its material design contrasts with the original building. Furthermore, the theatre cafe, cloakroom room and sanitary facilities were refurbished, and new heating and ventilation systems were installed.

The main goal of the construction works was to build in a new foyer area in the interior courtyard. In the original building we built in a hall which serves for meetings and refreshments during breaks and we also modernized other visitors' premises. A new foyer area was created by the roofing of the courtyard. The roofing consists of an external steel structure with a glass lining. A spacious staircase leads to the spacious gallery. Its material design contrasts with the original building. Furthermore, the theatre cafe, cloakroom room and sanitary facilities were refurbished, and new heating and ventilation systems were installed.